vrijdag 14 maart 2014

13 maart, de laatste perikelen van de keuken

Venise heeft vandaag de keuken afgemaakt, dat wil zeggen de afvoer van de afzuigkap een nieuwe uitgang naar buiten geven en een passtukje naast de vaatwasser gemaakt.

Het is geen fijne klus, want ze moet voor de afzuigkap afvoer naar zolder, daar ligt los op de grond zo'n 20 cm glaswol, echt geen fijne klus dus. Helemaal ingepakt verdwijnt ze naar zolder, na een hoop scheldwoorden, het is er namelijk erg klein en laag, waar de afvoer naar buiten moet, is het haar toch maar weer gelukt. Ik ben trots op haar!

Enige minpuntje van deze klus is dat we erachter zijn gekomen dat de luchtafvoer van de douche lek is en de hele geisoleerde buis drijfnat is van het water. Helaas zullen we nogmaals een klus op de zolder moeten doen :-(. Wel weer een geluk bij een ongeluk dat we het nu ontdekt hebben.


Voor...

Na...


Ik heb me vandaag o.a. bezig gehouden met onze verhuurder Novasol, er klopt namelijk nog maar weinig van op internet, het is allemaal niet conform afspraak, maar we blijven positief. Lange email eruit en nu maar hopen dat ze het goed oppakken.

Verder hebben we na lang heen en weer gezeur, besloten om een hottub te retourneren en de samenwerking te beeindigen met onze grote vriend uit Oslo. We zijn nog niet tevreden over zijn product en we kunnen helaas niet met elkaar door een deur.  We gaan ons nu beraden op de verkoop van andere hottubs of andere leuke dingen die in ons plan passen en ook leuk zijn om te verkopen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten