dinsdag 18 maart 2014

17 maart 2014, winterse buien en Heitur Pottur tilbake!

Gisteren zijn we weer even de lucht in Sandane gaan opsnuiven. De omstandigheden waren winters met onderweg sneeuw. We hadden afgesproken met Els en Hennie en het was erg gezellig. Jammer dat we ruim 2 uur van elkaar af wonen. Op de weg terug hebben we minstens 15 herten op de besneeuwde velden gezien en welgeteld 1 auto. 

Heitur Pottur tilbake.
De Heitur Pottur oftewel onze hottub is vandaag op retour gegaan, we waren niet tevreden en bovendien was hij lek. We hebben er nog een die we nu gaan testen en verbeteren daar waar nodig.
We houden Heitur Pottur wel in de gaten met hun ontwikkelingen, maar voor nu zijn we gestopt met de samenwerking. We gaan op zoek naar een ander leuk product of producten die we kunnen gaan verkopen.

Het was vandaag apart weer, vanmorgen prachtig wit met een zonnetje en toen we de hottub aan het inladen waren kwam er toch een sneeuwstorm aan, toen zijn we maar even naar binnen gegaan om wat te gaan eten.

Na een half uur werd het al weer lichter dus hebben we de draad weer opgepakt en de hottub goed vastgezet om hem vervolgens naar Sykkylven te brengen. Gelukkig hadden we weer lekker weer onderweg, prachtige vergezichten!

Wie niet sterk is moet slim zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten