vrijdag 14 december 2012

Blij met de VW

Vandaag er weer op uit geweest, een welkome afwisseling op het denken over het huis.
Dus lekker met ons VW bussie een prive bergpad (bomvei) op. Voordat je naar boven rijdt, staat er een huisje, waar je een envelop pakt, je gegevens noteert en waar je je geld in kunt doen. Er zijn hier vele prive wegen die naar groepen berghutten leiden. In de winter kan je die niet meer op, maar nu is het nog goed te doen, met onze spikebanden.

Webasto
Wat we ook zo geweldig vinden is de Webasto verwarming in de cabine. Vanuit de caravan een druk op het knopje en hij begint met verwarmen. Even later is de voorruit ontdooid en kunnen in een lekker verwarmde cabine op pad. Vorige week hadden we nog een leenbus zonder Webasto, dus nu is het weer genieten en de schade is perfect hersteld. Dus we zijn helermaal blij met ons bussie!

 
Goed, genoeg over de bus, eenmaal boven hebben we weer een totaal andere kijk op de bergen rondom Sandane. We staan nog net in de schaduw geparkeerd en lopen van daaruit zo het zonnetje in naar boven.

Heerlijk gewandeld en we hebben weer mooie huisjes gespot. Je kunt wel zien waar de nieuwe (dure) huisjes staan en waar de oorspronkelijke plekken zijn. Dit was een nieuwe plek, de huisjes zijn veel groter en luxer. Wij vinden eigenlijk de originele kleinere versies het leukst. 
zoals deze op de Utvikfjellet

even pauze...
Het is hier ook zo stil, daar genieten we van.
 
Hoewel, deze vonden we toch ook best heel mooi!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten