zondag 16 december 2012

Solliciteren, zeehonden gespot, weer iets warmer

Gisterenavond hebben we beiden een sollicitatiebrief naar de zuivelfabriek Tine verstuurd!
Het ei is gelegd. We hadden al contact gehad met de HR-dame, maar er moest toch een CV ingevuld worden en een brief geschreven worden. We konden er niet onderuit.
Tja wat schrijf je als je reageert op een functie van producktie arbeider : "dat heb ik altijd al gewild". Maar na even rustig zitten en denken hebben we allebei best een aardig briefje geproduceerd. We beginnen hier gewoon onderaan de ladder en ik (Venise) moet zeggen dat ik er ook best naar uitkijk om mee te draaien in het noorse arbeidsproces. Dus nu maar afwachten. Er staat nog een functie open die in januari sluit, dus er komen weer twee nieuwe brieven! (tenzij 1 van ons natuurlijk aangenomen wordt).

Vanmorgen vanuit de caravan zag Femke weer iets zwemmen en jawel, twee spelende zeehonden. Jammer genoeg zijn ze steeds te kort boven water om er een leuke foto van te maken.

Het weer is omgeslagen en het is nu 4 graden. Het is wel weer raar want alles is groen om ons heen, het is ook wel even lekker dat het weer wat warmer is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten