zondag 24 februari 2013

Nilsebu

We staan op en we zien de zon al schijnen tegenover ons. Het is een kwestie van tijd voor hij bij de hut is. Femke maakt op het houtfornuis heerlijke gekookte eieren en de thee kookt al binnen een uur, er is progressie. Er staat overigens ook een gaspit, maar we wilden echt het gevoel van back to basic hebben. Als enige besluit ik om mij met wat lauw water en sneeuw te wassen. Hmmm lekker fris!

 
Als het zonnetje ons ook bereikt installeren we ons op het bankje naast het huis. Wat is het fijn hier.De rust, het is zo stil hier.
 
Nadat we de hut weer opgeruimd hebben, hout aangevuld etc. gaan we weer naar beneden. We besluiten de route rechtdoor naar beneden te nemen en af en toe volgen we een hertenpaadje. Onderweg zien we er ook twee! Het is een avontuurlijke route die wel wat inspanningen vraagt, maar het is de moeite waard.
 
 
Ondertussen belt Liv of alles ok gaat, ze is erg nieuwsgierig naar onze ervaringen en vraagt of we nog even langskomen. Binnen 1,5 uur staan we weer moe en voldaan bij de auto en rijden we even langs Liv en Arne om te bedanken. We worden weer ontvangen met koffie en wafels......
 
Wat een heerlijk avontuur.
 
 
 

1 opmerking:

  1. Nou heb ik echt geen bezwaar in vrouwlijk schoon op deze site....integendeel maar je kunt t ook overdrijven he dames....basic mag best met n pruttelend potje op de gasbrander of zoek op zn minst een geiser op.....of hebben ze die daar niet.....;-)

    BeantwoordenVerwijderen