woensdag 20 november 2013

19 november, de eerste sneeuw


Vandaag bij het opstaan is alles helemaal wit en het sneeuwt nog steeds, we gaan vroeg op pad om op tijd in Sandane te zijn waar we onze bestelde dekens bij de verhuizers op gaan halen.
 
Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming, blijken het 2 nederlandse dames te zijn die emigreren naar Sandane. Ze hebben een groot huis gehuurd op een prachtige locatie, wel een oud huis, maar erg sfeervol. Ze hebben hun 2 katten ook meegenomen en zijn gisteravond pas aangekomen na 3 dagen rijden. 

We hebben even zitten kletsen en gegevens uitgewisseld en met de verhuizers wellicht een deal gesloten om hottubs voor ons uit Noorwegen naar Nederland mee te nemen. De verhuizer zag het wel zitten, want vaak gaat hij bijna helemaal leeg terug en dat is natuurlijk zonde. Dus voor degene die nadenken over een hottub laat het maar weten.

Nadat we de dekens opgehaald hebben zijn we gezellig bij Margrieta gaan lunchen, ze vond het leuk om ons weer te zien en wij vonden het ook fijn om haar weer te zien.

Daarna hebben we diverse dingen geregeld, onder andere verf gekocht, zodat we kunnen gaan sauzen en verven. Vervolgens hebben we even wat gegeten om daarna weer naar huis te rijden. Op de terugweg was het -2 graden en best wel een beetje glad, we hebben wel winterbanden, maar nog geen tijd gehad om onze spijkerbanden erop te zetten, dat rijdt toch een stuk lekkerder.

Eenmaal thuis gekomen hebben we Snoes even lekker naar buiten laten gaan, ze liep in het spoor en vervolgens dacht ze ik ga ernaast lopen, maar dat was toch iets teveel sneeuw voor mevrouw:-).




Geen opmerkingen:

Een reactie posten