donderdag 28 november 2013

28 november, bestelling geleverd.

Vanmorgen zijn ze het bestelde hout komen brengen met de vrachtwagen, de chauffeur heeft het van zijn vrachtwagen op ons erf getakeld. Geen bon, geen handtekening niets. Hmmm gaat hier toch anders dan bij ons, zelfs de rekening hebben we nog niet gekregen, nou het zal wel goed komen. Helaas was de meneer van de bygg vergeten het opvulmiddel erbij te doen. Dus het opvullen van het hout moet nog even wachten. 

Vandaag de buizen van het elektrisch weggezaagd en nog wat schuren in de woonkamer, Venise is zich boven aan het uitsloven op het kleine kamertje om het hout te ontdoen van papier en plaksel, dat valt niet mee, vroeger gebruikte ze goede lijm en vooral in de hoeken :-(. Ik ben ook nog bezig geweest met anti parasiet spul tegen houtworm, maar nu boven. Toen ik klaar was met de lucht, die is namelijk niet zo fijn van dat spul ben ik me gaan bezighouden met het slopen van de lijsten van de kozijnen die vervangen dienen te worden, dit om de maten goed te kunnen opmeten, dit was nog een hele klus, ze hebben namelijk in de loop der jaren de boel lekker opgedikt, dus om te weten wat de echte kozijnmaat is hebben we het aardig moeten ontleden, maar het is ons gelukt.

Morgen een rustdag, nou ja rust, we moeten het een en ander regelen en bestellen dus we gaan weer een dagje naar Volda en Ørsta. Onze nieuwe wasmachine en elektrisch kookfornuis ophalen, kijken voor nieuwe kozijnen enz enz.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten