dinsdag 26 november 2013

26 november, uitzoekdag

Vandaag zijn we een beetje moe en maken we er een uitzoekdag van.

We hebben wat vragen uitstaan bij verhuurders van vakantiehuisjes en een offerte aangevraagd van een grote tipi, dat leek ons wel leuk om bij de hottub te hebben. Een plek waar je lekker bij een vuurtje kan zitten, eten, lezen, spelletjes doen, lekker wijntje drinken en dan..... even lekker badderen:-).

We hebben weer contact met coopbygg gehad over onze bestelling, we hadden namelijk het verkeerde vulmiddel meegekregen, maar dat komen ze donderdag ook brengen, dus dat is ook weer geregeld, nu alleen nog onze lijstwerken, dat schijnt wat lastiger te zijn en vooral ook duurder, dus die zullen er donderdag nog niet bijzitten waarschijnlijk.

Vanmiddag even langs de boot gelopen of alles nog goed vast zat en onze nieuwe lijnen aan de boot bevestigd.

Daarna hebben we even wat boodschappen gedaan en zijn we ook lid geworden van de plaatselijke supermarkt, even benzine gehaald voor de snøfrezer, want gisteren was het hier ook weer helemaal wit, vandaag is het aardig aan het wegsmelten dus de snøfrezer hebben we nu nog niet nodig.

Op de terugweg nog even op ons landje aan de fjord gaan kijken waar dan eventueel de tipi zou kunnen staan.

Venise is bij terugkomst begonnen aan het bakken van een wortelcake zonder suiker, we zijn benieuwd wat dat worden gaat.

Inmiddels is het haardvuur lekker aan en gaan we rustig de avond in, we hebben nog steeds geen tv, (geen schotelaansluiting) dus lekker puzzelen, lezen en misschien een film kijken.

     
    Ons haventje

    
   Ons visbootje

 
De fjord vandaag is onstuimig, de golven rollen pittig tegen de kant aan, dit is ook de reden voor       onze ligplaats in het haventje, daar ligt hij een stuk rustiger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten