woensdag 26 februari 2014

25 februari 2014, kleine update

We zijn beiden begonnen met ons nieuwe joppie. Femke heeft  3 dagen meegelopen en alle procedures van het Ivar Aasen Hotell doorgenomen... Ik mocht een dagje meelopen in de schoonmaak. Lijkt op het Gloppen Hotell, maar toch  een beetje anders.

Op zoek naar rubbers voor de kraan in Syvde, links de hoek om 30 km verder aan de volgende fjord, kwamen we aan de praat me een dame die 6 chalets exploiteert. We kijgen tips van haar, ze wil ook samenwerken en volgens haar moet ik gewoon een yoga oefengroep starten... 

Zaterdag krijgen we bezoek van John en Mariette, nederlanders die hier al 10 jaar wonen. Hij is super handig en heeft veel ervaring in restauratie en verbouw ook van noorse panden. Het is erg gezellig en ondertussen geeft hij handige tips. 

Ondertussen gaan we door het projectje keuken, achterplaten op maat zagen, gaten voor de stopcontacten erin, vastplakken. Dan moet het gekit worden. Nog nooit gewerkt met siliconenkit...we hebben eerst geoefent op een proefstukje. Dan het echte werk, het is een vak apart!

Maandag wordt Femke gebeld dat ze een zieke hebben, of ze kan invallen...

De spoelbak teruggeplaatst, water weer aangesloten. Ik wordt net een echte klusser...

In de avond worden onze hottubs geleverd. Spannend.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten