zondag 2 november 2014

28 oktober 2014. Oud collega op de stoep!

Afgelopen dagen zijn we druk geweest met alle was van alle vrienden en gasten te wassen en weer op te ruimen. Inmiddels hebben we ook al weer een bed opgemaakt voor Susan en Jan die onderweg zijn met de camper en die een deze dagen zouden kunnen arriveren. En jawel een zacht klopje op de deur en wie staat daar, jawel Susan om te checken of ze wel goed zitten. Ja hoor, helemaal goed:-).
Een paar dagen eerder dan dat ze zelf gepland hadden, maar zoals gezegd het bed stond klaar dus helemaal prima. Ze vinden het een mooie plek. Venise had gelukkig lekkere verse kip gehaald, dus hebben we heerlijk kip met doperwtjes patat en lekkere verse appelmoes gegeten. De volgende dag gaan ze ons helpen met het chalet, want ik moet morgen onder het mes voor mijn knie ( eindelijk) en Venise moet nog het een en ander regelen in het Hotel. We weten niet of we op tijd thuis zijn dus komt het goed uit deze hulp.

1 opmerking:

  1. Susan zegt dat ze het graag gedaan heeft. Wij komen ook wel een keertje langs en helpen dan ook graag. Groetjes, Eeske

    BeantwoordenVerwijderen