maandag 3 november 2014

31 oktober 2014, Ineens een leeg huis en leeg terrein

Iedereen vertrekt vandaag, onze Engelse gasten van het chalet vertrekken als eerste gelijk daarna vertrekken ook Susan en Jan om weer lekker verder van hun vakantie te genieten. Vervolgens vertrekt Ralf ook nadat hij hier nog even koffie gedronken heeft, zijn werk zit er hier op dus vertrekt hij weer naar Nederland naar zijn gezin. Oftewel binnen een tijdsbestek van 40 minuten iedereen verdwenen.
Nu hebben we even geen boekingen meer, dus even rust. Volgende week wel bezoek van mijn ouders die nu ook wel willen zien waar we zitten en vooral hoe we zitten :-). We zijn eigenlijk behoorlijk in onze nopjes met de boekingen die we allemaal gehad hebben en de mensen zijn allemaal super enthousiast dus dat beloofd wat voor volgend jaar. Ook de hottub is een groot succes. Nu gaan we ons huis afmaken en daarna de stabbur en dan onze nieuwe yoga meditatieruimte, want onze eerste week is een feit volgend jaar van 2 tot 9 mei met Marian als Yoga docent, het wordt een combinatie van yoga, meditatie en wandelen.

Venise is druk bezig met de koeien en in de middag gaat ze helpen om de schapen te vangen zodat ze geschoren kunnen worden. Een hele klus!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten