zaterdag 17 januari 2015

13 - 16 januari 2015 yes yes yes, de schaapjes zijn gearriveerd !

Deze week hebben we best veel gedaan, alles klaargemaakt voor de schapen, maar we zijn nu ook eindelijk aan ons eigen huis begonnen om het een beetje gezellig te maken. We zijn na ruim een jaar onze overgebleven verhuisdozen aan het uitpakken geweest en hebben de boekenkast in elkaar gezet en in onze eetkamer opgesteld, daarvoor moest de kamer wel een beetje omgegooid worden. Maar het eindresultaat zijn we erg blij mee, na meer dan twee jaar weer een boekenkast hebben, wat een luxe en wat fijn, we zijn beide helemaal in onze nopjes.




Inmiddels zijn we aan een flinke puzzel begonnen, als we even geen zin hebben in klussen of nadenken over hoe en wat met ons bedrijf, best lekker zo af en toe even domweg stukjes zoeken.


Snoes vind puzzelen ook heel leuk in ieder geval om er lekker op te liggen.


Hier is Snoes het voorbeeld aan het bestuderen, ik denk dat deze puzzel wel eens snel af zou kunnen zijn😜.

De schaapjes zijn uiteraard ook heeeeeel leuk, ze moeten nog een beetje aan ons wennen, maar het gaat nu na een dag al beter, ze zijn gelukkig ons landje gewend, dus dat scheelt wel.

Gisteren was het dan eindelijk zover, we konden ze gaan uitsorteren bij André van wie we de schaapjes kopen, dat was nog een heel gedoe want de oormerken zijn niet zo groot en ze waren natuurlijk angstig want ons kennen ze niet, maar goed het is ons toch gelukt😉.

De schapen liepen voorop over de weg, verderop herkenden ze hun land waar ze zomers altijd opstaan, dus liepen ze richting fjord, dat was niet helemaal de bedoeling, maar er zat voor André niets anders op dan om via het land naar ons huis te lopen. Dat ging uiteindelijk ook.





Dit zijn ze dan onze meisjes, we zullen ze even voorstellen:
Eva, Bente, Ingeborg, Carice, Elin, Frida, Gina, Heidi, Judith, Janne, Liv, Nina, Bjørk, Sofie, Agnes en Silje.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten