woensdag 7 januari 2015

7 januari 2015 weer een klus geklaard!

Na een paar dagen passen zagen en meten met hergebruikt hout is ons voersysteem klaar voor de schaapjes. Nu kunnen ze op ieder gewenst moment in en uitlopen en lekker droog eten, wel zo fijn!



Nu nog wat stro regelen om op te liggen en hooi om te eten en dan kunnen ze wat ons betreft komen.

Ze zijn al aardig aan het groeien de dames en als alles goed gaat krijgen we begin april fikse uitbreiding😜. Maar tegen die tijd gaan ze naar de lammerhokken boven in de schuur. Best spannend allemaal.

Ondertussen zijn we toch ook wel aan het nadenken over nog een paar beestjes, waarschijnlijk een paar varkentjes en wellicht een paar geitjes en kippen natuurlijk. Dan gaat het pas echt op een boerderij lijken.

Inmiddels hebben we onze eerste gasten van 2015 al weer ontvangen, ze hebben heerlijk 6 dagen in het Chalet doorgebracht en zijn gisterochtend weer vertrokken. Ze komen terug voor het hottub avontuur, afwachten maar. We hebben nu al ruim elf weken aan boekingen staan voor dit jaar en het jaar is nog maar net begonnen, dus daar worden we wel blij van. Wat ook leuk is dat we volgende maand ook alweer gasten krijgen, dus ons idee om de seizoenen langer te maken lijkt te gaan werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten