zaterdag 14 juni 2014

13 juni 2014. Koffie visite van duitse vakantiegangers.

We krijgen vandaag koffie visite van duitse vakantiegangers die we op de ferry aangesproken hebben, omdat we ze hadden zien vissen op het fjord.

Het zijn erg aardige mensen die ieder jaar drie weken naar Noorwegen gaan om o.a. te vissen en van de omgeving te genieten, hij vist al jaren in Noorwegen en Lauvstad is echt een van de betere stekken om goede vis te vangen. Ze komen dan ook zeker terug naar Lauvstad, ze hebben ook ons chalet bekeken en waren erg enthousiast, dus als ze volgende keer komen zullen ze zeker bij ons gaan boeken, helaas hebben ze voor volgend jaar al elders geboekt, maar ze gaan het zeker bij vrienden en kennissen promoten.

We hebben veel tips van ze gekregen in verband met de verhuur, wat duitsers zoal belangrijk vinden, gelukkig hadden wij ons ook al in de duitse vakantieganger verdiept dus alles wat ze belangrijk vinden dat is er al.

Ze nodigen ons uit om zondag te komen bbq'en met verse vis en duitse braadworst en zelfgemaakte salade, we nemen het aanbod graag aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten