woensdag 23 juli 2014

23 juli 2014, verkoeling bij het water

Het blijft maar warm hier, zo ook vandaag, we zijn beide weer aan het stabbur project bezig want we willen er beide vanaf. Het is zo warm dat we 's middags even naar het fjord lopen voor verkoeling, nou ja lopen voor mij was het meer een martelgang met mijn knie, maar ik ben er gekomen. Venise zou eigenlijk gaan zwemmen, maar daar zag ze toch vanaf wel is ze even met het bootje het water op geweest, maar er stonden flinke golven dus ze moest flink peddelen. Uiteindelijk heeft ze lekker liggen dobberen in onze watergang naar het boothuis. Ze gaat iets verzinnen voor onze gasten om lekker uit de wind te kunnen dobberen, we zijn benieuwd :-).



Daarna hebben we nog even lekker liggen zonnen en ook nog een roofvogel (zeearend) over zien vliegen, we waren een beetje laat met de camera.


Onze duitse vrienden hebben het hier zo naar hun zin dat ze nog een extra nacht willen blijven, nou dat kan gelukkig, morgen gaan ze nog lekker een mooie pittige 5 toppen wandeling maken ietsje meer richting de kust. Die wandeling staat ook nog op ons lijstje, je schijnt er schitterend uitzicht te hebben over de fjorden maar ook over de kust.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten