donderdag 10 juli 2014

9 juli 2014, vandaag onze eerste Noorse/Australische gasten ontvangen!

Onze eerste gasten die via internet geboekt hebben zijn vandaag gearriveerd. Het is een jong echtpaar, zij komt uit Noorwegen en hij uit Australie en zijn ouders zijn er ook bij. Ze zij aan een toeristische route bezig en ze vonden ons huis erg mooi om een nachtje in te verblijven. Vanmiddag om 6 uur arriveerden ze, gelukkig was het huis toen schoon en klaar voor gebruik. Ze zijn alleraardigst en vinden het hier fantastisch, ze hadden ook gelezen dat ze de hottub konden huren en dat wilden ze wel. Dus wij de hottub bij hun huis neergezet en opstoken maar. Deze keer hebben we een beetje vals gespeeld en hebben we de hottub met warm water opgestart en jawel dat werkte, binnen een uur was hij lekker op temparatuur.
Onze gasten, hebben er heerlijk ruim twee uur van genoten. We hadden het gezellig gemaakt met badzout en badolie ook nog gevraagd of ze er een heerlijk glas wijn bij wilde, maar ze gingen voor de zelfmeegenomen rosé. Venise heeft zelfs nog even een soort instapje voor ze gemaakt.


Bad dampt van de hitte en is klaar voor gebruik!


Onze gasten lekker genietend van het uitzicht en het lekkere warme water uiteraard.



En wat een straf, dat als je naar je werk wilt gaan de ferry aan de overkant met pech ligt en onze auto ook aan de andere kant staat en je vriendin dan gewoon zegt, joh maar dan breng ik je toch even met de boot naar de overkant. Jeetje wat was die boottocht vervelend:-) op een redelijk vlakke fjord en op een dag dat het kwik tot 32 graden is gestegen, nou er zijn echt ergere dingen. Heerlijk uitgewaaid en fris aan de overkant aangekomen en keurig bij het trapje afgezet, ben ik uiteindelijk gewoon ruim op tijd op mijn werk. We weten nu dat we er net zo lang over doen als met de ferry en dat het geen straf is om met ons eigen bootje over te varen.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten