woensdag 4 december 2013

04 december, offerte ramen

Vandaag is de timmerman het werk aan de woonkamer komen afmaken, hij is gisteren begonnen en was vandaag met een uurtje weer vertrokken, dus dat viel heel erg mee. Nu kunnen we verder met de woonkamer. Schoonmaken, muren en plafond schuren, grondverf, aflakken, lijsten om de ramen, nieuwe vloer erin en dan maar hopen dat het op tijd klaar is voor onze gasten die oud en nieuw komen vieren. ( dat wordt nog flink aanpoten, er moeten nl. ook nog 2 slaapkamers klaar) Maar met een deadline werkt voor ons wel fijn, dat hebben we een beetje nodig :-).

Venise heeft een wand van de slaapkamer in de kleur gezet om te kijken of we de kleur wel leuk vinden, morgenochtend maar even gaan kijken hoe het opgedroogd is. Ik ben verder gegaan aan het bed, die kan dan gelakt worden.

We hebben 1 offerte binnen van de kozijnen, inmiddels zijn we aan het nadenken of we ook niet gelijk de andere kant moeten vervangen en dan ook maar gelijk de buitengevel moeten aanpakken, dat betekent nieuwe houten betimmering en er gelijk isolatie tussen zetten. Onze timmerman heeft er wel zin in, maar pas in het voorjaar als het weer het toelaat. We lopen dan het risico dat het huis niet op tijd klaar is, voor verhuur in de zomermaanden. Wellicht dit seizoen maar 1 huis verhuren en voorlopig in het oude huis gaan wonen. Pffff we hebben nog genoeg om over na te denken.

Morgen gaan we weer klus spullen halen aan de overkant, zodat we voorlopig aan 1 stuk door kunnen klussen, time is running! 

Ondertussen is het hier al weer redelijk wit van de hagel en sneeuw...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten