vrijdag 13 december 2013

11 december, dagje Nordfjordeid, tractor

We hebben een ritje naar Nordfjordeid omdat we een trui van Femke op kunnen halen bij een sportzaak. Deze was niet goed en er ligt een nieuwe klaar. Ook wel even fijn een dagje uit, als afwisseling van de fysieke arbeid. 
In de avond komt een monteur langs, Geir Egil. ik had hem gevraagd om naar de tractor te kijken. Er is een probleem dat hij enorm zwaar stuurt. Hij kent het type niet, vind het een interessant ding. Hij weet ook niet hoe hij verder werkt, maar hij gaat kijken of hij wat meer te weten kan komen over dit type tractor. 
Geir Egil is super nieuwsgierig en kijkt naar alles wat een motor heeft. Zaterdag hebben we een poging gedaan de sneeuwfrees te starten, zonder resultaat. Dus vraag ik of hij een idee heeft hoe het ding gestart moet worden. En jawel 1 druk op de knop en hij loopt! 
Hij is ook nog nooit in het oude huis geweest, dus geven we een rondleiding. Geinig toch, woon je je hele leven in de buurt, kan je eindelijk even binnen kijken! Het is een superaardige man, dus nu maar zien of hij iets kan fixen.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten