donderdag 5 december 2013

5 december, weer op pad voor materialen

We worden wakker in een witte wereld en het sneeuwt nog steeds.

De kleurtest grijs in de slaapkamer is geslaagd, mooi voor de slaapkamer, maar niet in de woonkamer, we willen toch een warmere grijs!
Dus we gaan weer naar de overkant met een hele boodschappenlijst. Bij de verfwinkel vinden we de voor ons juiste kleurcombinatie. Spannend hoe dit uitpakt!

Snoes heeft besloten dat ze geen nederlands kattenvoer meer wil, dus gaan we over op een andere soort. Het probeerzakje, ging er prima in en we hopen dat dit dus goed gaat.

We zijn ondertussen vaste klanten bij de CoopBygg en bestellen een nieuw keukenblad voor het nieuwe huis. We gaan verder niet veel veranderen aan die keuken, behalve tegels eraf en een andere achterwand, een nieuw blad dus en de vloer en wanden verven...

In Ørsta bestellen we deur- en raamlijsten voor de woonkamer van het oude huis en krijgen we een andere offerte voor de ramen. Dat wordt rekenen.

Het was weer een hele shopdag, zodat we nu weer even vooruit kunnen.

We eindigen met boodschappen en nemen een Fenalår, een uitgehard stuk lamsdij mee. Best een kunst om te snijden. De smaak lijkt een beetje op Seranoham.   

Na een kijkje op internet weten we hoe we hem moeten aanpakken. 


En na het eten is het tijd voor een kroelmomentje....





Geen opmerkingen:

Een reactie posten