zaterdag 7 december 2013

07 december, nog meer sneeuw

Gisternacht hebben we de storm uit Nederland ontvangen, het is flink tekeer gegaan, gisterenochtend waaide het nog steeds heftig, we zijn even beneden bij het fjord gaan kijken, de golven rolden aardig binnen.




Gisterenmiddag en vandaag zijn we weer verder gegaan met klussen, Venise heeft de slaapkamer zo goed als klaar, ze gaat hem morgen inrichten, dan hebben we een ruimte af:-). Met een dag of 2 is het bed af, dan kunnen we ruimte maken in de woonkamer, zodat we die af kunnen maken, gaten vullen, plafond verder schuren, zodat we het daarna kunnen gaan gronden en verven. 

Het sneeuwt hier al een paar dagen, inmiddels ligt er een aardig pakket, zoveel dat de Venise toen ze terugkwam met de bus, het niet voor elkaar kreeg om boven te komen en dat nog wel met een 4x4 bus. Ze heeft de bus maar laten staan, vervolgens ben ik het hele oprijpad gaan schoonvegen. Eenmaal schoongeveegd lukte het met een aanloopje om de bus boven te krijgen.


Sporen van Snoes, ze gaat er toch wel doorheen door die laag sneeuw, maar ik geloof niet dat het haar hobby gaat worden :-).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten